Veseli dhe Gashi shkarkojnë drejtorin e ri të Muzeut

Veseli dhe Gashi shkarkojnë drejtorin e ri të Muzeut

Në koordinim me kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ministri në detyrë i Kulturës, Kujtim Gashi sot ka shkarkuar Komisionin Përzgjedhës për Drejtorin e Muzeut të Kosovës, i cili nuk ka garantuar proces transparent dhe tërë procesin e deritashëm të përzgjedhjes e ka anuluar./21Media