Gashi: Kadri Veseli ndryshoi ligjin për të mirën e rinisë

Gashi: Kadri Veseli ndryshoi ligjin për të mirën e rinisë

Kryetari i PDK-së Kadri Veseli po vazhdon takimet në terren për diskutuar në lidhje me kërkesat dhe ankesat që kanë qytetarët. Ai tha se prioritet i tij do të jetë lufta kundër korrupsionit dhe nepotizmit. /21Media