Shala: Çdo i diplomuar do të ketë vend të punës

Shala: Çdo i diplomuar do të ketë vend të punës

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, i shoqëruar nga kandidatja për Kryetare të Pejës, Sabiha Shala, në kuadër të fushatës zgjedhore takuan juristë, arkitektë, mjekë dhe qytetarë të Pejës. Veseli zgjodhi fjalë të mira për kandidaten për kryetare të kësaj komune, Sabiha Shala./21Media