Kreu i PDK-së Veseli liron nga detyra zyrtarë të akuzuar për korrupsion.-Veseli: Ky pezullim vlen deri në aktgjykime

Kreu i PDK-së Veseli liron nga detyra zyrtarë të akuzuar për korrupsion.-Veseli: Ky pezullim vlen deri në aktgjykime

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka larguar sot nga të gjitha pozitat partiake dhe institucionale të gjithë zyrtarët e PDK-së që kanë aktakuza të konfirmuara nga institucionet e drejtësisë. Veseli tha se ky pezullim vlen deri në aktgjykime./21Media