Veseli: Të korruptuar edhe politikanë të profilit të lartë

Veseli: Të korruptuar edhe politikanë të profilit të lartë

Kryetari i Kuvendit,  Kadri Veseli ka ftuar prokurorët dhe gjyqtarët që të hetojnë korrupsionin në Kosovë. Veseli shprehu besimin se në vendin tonë ka gjyqtarë të cilët i ka quajtur heronj që do të ngritin aktakuzë edhe ndaj atyre politikanëve të profilit të lartë./21Media