Akademi përkujtimore për masakrën e Dubravës

Akademi përkujtimore për masakrën e Dubravës

Në nderim të atyre që u vranë në këtë masakër në hapësirat e burgut të Bubravës sot u mbajt akademi përkujtimore e organizuar nga kryetari i Kuvendit Kadri Veseli dhe Komisioni Parlamentar për të Drejtat e Njeriut dhe Persona të Pagjetur.

Në këtë akademi është larguar me dhunë i mbijetuari i masakrës së Dubravës, Shefqet Kabashi, i cili ishte kundër pjesëmarrësve të disa zyrtarëve në këtë tubim./21Media