Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, pas takimit me kryetarin e Partisë Demokratike në Shqipëri, Lulzim Basha, ka thënë se ishte një takim vëllazëror.

“Takim vëllazëror me kryetarin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha”, ka shkruar Veseli në Facebook.

Ndryshe, Basha sot është takuar me përfaqësues të institucioneve dhe partive tjera politike në vend./21Media

TAKIM VËLLAZËROR ME KRYETARIN E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË, LULZIM BASHA
🇽🇰👐🇦🇱

Posted by Kadri Veseli on Monday, 20 July 2020