Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli sot ka vizituar Qendrën për Mbrojtjen e Viktimave dhe Parandalimin e Trafikimit të Qenieve Njerëzor.

Veseli këtë vizitë e ka bëërë për t’u interesuar për fenomenin shqetësues të dhunës ndaj grave që është shtuar gjatë pandemisë.

Në fund ai ka thënë se duhet të rreptësohen masat ligjore kundër shkaktarëve të dhunës ndaj grave dhe të rritet sensibilizimi qytetar. /21Media