Veseli fajëson Ministrinë e Jashtme

Veseli fajëson Ministrinë e Jashtme

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli ka akuzuar Ministrinë e Jashtme për promovim të Borellit dhe Lajçakut. Veseli në “Click”, ka deklaruar se zgjedhja e Lajçakut është dështim i diplomacisë sonë dhe dështim i ministrit të jashtëm.

Kreu i PDK-së vlerësoi se Ministria e Jashtme do të duhej të përqendrohej në problemet të cilat i ka Kosova jashtë./21Media