Edhe kësaj radhe!!

Edhe kësaj radhe!!

Ka filluar shtija e biletave sot në orën 16:00, për ndeshjen Kosova- Anglia mirëpo me probleme.

Ende pa filluar mirë shtija faqja ka rënë prej sistemi, duke pamundësuar kyçjen.

Çmimet e biletave janë sikurse në ndeshjet e mëparshme: Veri dhe Jug 5 euro Lindje 10 dhe 15 euro Perëndim 15 euro dhe 20 euro VIP 80 euro.

Kosova- Anglia është ndeshja e fundit që kombëtarja e Kosovës e zhvillon në kuadër të ciklit kualifikues për “Euro 2020”./21Media