15 Shembuj pse gratë shtatzëne kalojnë një periudhë të vështirë

15 Shembuj pse gratë shtatzëne kalojnë një periudhë të vështirë

Edhe pse shtatëzania është periudha më emocionuese për një femër, 9 muaj për të nuk janë shumë të lehtë për t’u kaluar. Por, është këndshme kur ata që bëhen prindër e marrin këtë periudhë me një sens humori, pasi ka shumë situata qesharake sa që mund të realizosh një film prej tyre.

Bright Side ka përgatitur disa ilustrime që shfaqin momente të grave shtatzëna, përcjell rtv21.tv.

Të përgatitesh për të qenë nënë është punë serioze.

Edhe burrat kalojnë momente të vështira gjatë kësaj periudhe.

Gjëja më e rëndësishme është të jesh e përgatitur për gjithçka.

Ndodhin gjëra të papritura.

E gjithë bota duket se është kundër teje..madje edhe këpucat e tua të preferuara.

Jeta të sfidon çdo ditë.

Në fund gjithmonë ekziston një zgjidhje.

Është e vështirë të gjeshë rroba të përshtatshme dhe preferon më shumë rrobat e partnerit.

Të sjellin dhurata të çuditshme.

Jeni emocionalisht të ndjeshme.

Sa më shumë që afrohet lindja aq më shumë frikësoheni.

Jeni në panik për gjithçka në momente kur nuk duhet.

Të gjitha këto sfida harrohen kur ju merrni në dorë vogëlushin tuaj.

Shumë gra nuk janë gati të bëhen nëna, sepse të jesh nënë është një sfidë, një sfidë me momente të mira dhe të vështira, por që do t’iu ndryshojë rrënjësisht./21Media.