Një vetaksident ka ndodhur në këto momente në kryqëzimin që lidh rrugët “Agim Ramadani” dhe “Xheladin Rekaliu”, në Prishtinë.

Sipas dëshmitarëve, nuk ka të lënduar. Ndërkohë, vërehen dëme në veturë, si dhe prishja e semaforit që lidhë këto rrugë./kp