RrGGK prezantoi ‘Buxhetimi për bujqësi dhe zhvillim rural më të mirë”

RrGGK prezantoi ‘Buxhetimi për bujqësi dhe zhvillim rural më të mirë”

Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës, lansoi publikimin ‘Buxhetimi për bujqësi dhe zhvillim rural më të mirë”. Në publikim thuhet se në vitin 2017, vetëm 19% e grave ishin përfituese të subvencioneve.

Andaj Raporti përfshinë objektiva dhe aktivitete specifike për çdo departament agjenci dhe institut të ministrisë së bujqësisë drejt avancimit të barazi gjinore përmes shpenzimeve të ardhshme./21Media