Mbi 900 pacientë të infektuar me koronavirus po mjekohen në Qendrën Klinike Univeristare të Kosovës dhe në Spitale rajonale. Numri i lartë i të infektuarve ka bërë që kapacitetet spitalore të stërngarkohen.

Në ShSKUK janë vetëm edhe 100 vende të lira për pacientët me koronavirus. Ndërsa në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se janë duke punuar për zgjerim të shtretërve./21Media