570 të infektuar po mjekohen në QKUK dhe në spitale rajonale

570 të infektuar po mjekohen në QKUK dhe në spitale rajonale

Ditë për ditë viktima të reja të virusit korona. Edhe pesë të vdekur në Kosovë. Lajmi u kumtua në pasditen e sotme. Po shtohet në përmasa shqetësuese edhe numri i të infektuarve me Covid- 19./21Media