Beteja e përditshme për fikjen e zjarreve vijon prej më shumë se një muaji në Shqipëri

Beteja e përditshme për fikjen e zjarreve vijon prej më shumë se një muaji në Shqipëri

Vetëm këtë të martë janë aktive 8 vatra zjarri; zonat më problematike janë ne male, por edhe ne qytetet e Korçës dhe Elbasanit.

Ndërkohe autoritetet kane marre edhe pajisje shtesë te dhuruara për zjarrfikësit.

Situata e zjarreve gjatë këtij viti në Shqipëri  ka nxjerrë në pah edhe disa problematika që duhen marrë në konsideratë nga drejtuesit e bashkive dhe drejtuesit e strukturave vendore të shërbimit zjarrfikës.