Artisti meksikan, Enrique Bernal ka gjetur një mënyrë unike për të bërë vizatimet e tij me laps. E veçanta e këtyre vizatimeve është se ai në pjesë të ndryshme të skicave të tij shton dritën.

Kjo përzierje unike e teknikave moderne dhe tradicionale e ndihmon atë që me këto vizatime të rrëmbej vëmendjen e të gjithëve. /21Media