Qëndrim i përbashkët i ministrave të jashtëm të Kosovës dhe të Maqedonisë së Veriut

Qëndrim i përbashkët i ministrave të jashtëm të Kosovës dhe të Maqedonisë së Veriut

Pasojnë informacionet për zhvillimet politike. Vetëm përmendja e ndryshimit të kufijve është e rrezikshme. Ky ishte qëndrimi i përbashkët i ministrave të Punëve të Jashtme të Kosovës dhe të Maqedonisë së Veriut, i paraqitur pas takimit të tyre në Prishtinë. Ministrja Donika Gërvalla dhe ministri Bujar Osmani me këtë rast u zotuan për zgjerim të bashkëpunimit të dy shteteve fqinje.(Teksti- Donika Osmani, kamera: Berat Bahtiri)/21Media