Fituese të zgjedhjeve e kanë shpallur vetën dhe PDK-ja e LDK-ja

Fituese të zgjedhjeve e kanë shpallur vetën dhe PDK-ja e LDK-ja

Besnik Bislimi, zyrtar i lartë i Vetëvendosje në një konferencë, theksoi se optimizmi shprehet se VV-ja është fituese e zgjedhjeve të sotme.

“Ja kemi dal për fitore. Raportimet që kemi nga raportet e nxjerrin VV si fituese të këtyre zgjedhjeve. Për neve është e rëndësishme vota e sovranit, por derisa të kemi rezultatet do ta shtyjmë fitoren.. I bëjmë thirrje komisionarëve dhe vëzhguesve. Fitorja është në kutitë e votimit. Porosia ime është që ta ruani votën”, është shprehur ai.

Ndërsa fituese të zgjedhjeve e kanë shpallur vetën dhe PDK-ja e LDK-ja.