Ideja e kësaj është të jetojmë në një botë aksidente

Ideja e kësaj është të jetojmë në një botë aksidente

Lexus ka prezantuar modelin LS+ autonom, i cili lëviz me ndihmën e inteligjencës artificiale, pa vozitës.

Ideja e këtij koncepti është që në një të ardhme të afërt të jetojmë dhe të udhëtojmë në botën ku nuk do të ketë aksidente trafiku.