Viçi po adhurohet si perëndi

Viçi po adhurohet si perëndi

Në Indinë linore, një viç i porsalindur vetëm me një sy është adhuruar si një perëndi. Viçi i vogël, pamja e së cilit është për shkak të një defekti të lindjes, lindi në lagjen Bardhaman të Bengalit Perëndimor në Indi. Në një video, viçi me një sy, i cili gjithashtu nuk ka një fytyrë, mund të shihet duke fërkuar gjuhën e tij dhe duke marrë frymë me vështirësi.

Pronari tha: “Që kur u lind, njerëzit më kanë pushtuar shtëpinë për të parë një viç të çuditshëm”, raporton TV21. Ata tani e konsiderojnë atë si një mrekulli të Perëndisë dhe kanë filluar ta adhurojnë atë. Një krijesë me cyclopia mund të jetë në gjendje të dallojë dritën dhe errësirën, por nuk do të mund të shohë si duhet, sepse retina nuk do të formohet si duhet./21Media