200 mijë euro do të investohen në Stadiumin e Qytetit në Suharekë

200 mijë euro do të investohen në Stadiumin e Qytetit në Suharekë

Ministrja për Kulturë, Rini dhe Sport, Vlora Dumoshi me rastin e vizitës në Suharekë u shpreh se Stadiumi i qytetit në Suharekë pritet të bëhet njëri ndër stadiumet që i plotëson kriteret e kategorive më të mira të UEFA-s. Dumoshi gjatë vizitës në Suharekë bashkë me zëvendëskryeministrin Selmanaj, dhe kryetarin e komunës Muharremaj vënë gurthemelin e stadiumit ndihmës në Studentqan./21Media