"Urime ditëlindja vëllaqko"

“Urime ditëlindja vëllaqko”

Këngëtari i mirënjohur, Mehdin Përgjegjaj – Meda, sot feston ditëlindjen e 40-të. Me rastin e ditëlindjes, urime të shumta i dedikuan familjarët, miqtë e kolegët e tij.

Ishte këngëtarja e mirënjohur dhe mikja e tij më e mirë, Violeta Kajtazi, e cila zgjodhi fjalët më të mira për ta uruar këngëtarin në këtë ditë të veçantë, shkruan rtv21.tv

“Urime ditëlindja vëllaqko. Festosh 100 vjet me shëndet e me krejt të mirat bashkë me njerzit e tu të zemrës”, shkroi këngëtarja e mirënjohur.

Mehedin Përgjeqaj u lind në Hajvali të Prishtinës. I ati i tij rrjedh nga një familje e Lumbardhit të Deçanit. Ai është i martuar dhe ka katër fëmijë./21Media