Ditët  izolimit për shkak të koronavirusit ishin sfiduese për të gjithë. Këngëtari Visar Peja në emisionin “Diçka po Zihet” në RTV21 tregoi se si i kaloi ditët gjatë kësaj periudhe.

U ndihmoi fëmijëve në mësimin online, por pavarësisht sifidës së mbylljes, ai tha se ia pa hajrin pandemisë për një gjë “Nuk i kam bart çantat (e fëmijëve për në shkollë), më ka shpëtu shpina njëra çantë 6kg”, tha ai duke qeshur.

#DPZ #VisarPeja ia pa hajrin pandemisë!

#DPZ #VisarPeja ia pa hajrin pandemisë!

Gepostet von RTV21 am Sonntag, 11. Oktober 2020

Mungesa e ahengjeve dhe e mbrëmjeve muzikore ishin problem në vete për kë këngëtarët, por Visari pati edhe angazhime tjera. Këngëtari i njohur, Visar Peja  është i angazhuar edhe në një organizatë që promovon sportin te fëmijët./21Media

#DPZ Angazhimi tjetër jashtë muzikës i #VisarPejës

#DPZ Angazhimi tjetër jashtë muzikës i #VisarPejës

Gepostet von RTV21 am Sonntag, 11. Oktober 2020