Hulumtimet kanë dëshmuar se përveç asaj që zbutin dhembjet e ndryshme, vishnjat mund të ndikojnë edhe në shëndetin e eshtrave dhe parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe kancerit

Hulumtimet kanë dëshmuar se përveç asaj që zbutin dhembjet e ndryshme, vishnjat mund të ndikojnë edhe në shëndetin e eshtrave dhe parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe kancerit

Njëzet vishnja kanë dhjetë herë veprim më të fuqishëm se sa një tabletë e aspirinës dhe me këtë rast nuk irritohet lukthi.

Hulumtimet kanë treguar se konsumimi i vishnjave ndikojnë në mbrojtjen e zemrës, preventivën e kancerit, zbutjen e dhembjeve, shëndetin e eshtrave, vitalitet dhe heqje të kilogramëve të tepërt.

Njëherësh nga lëngu i vishnjës mund të bëhet çaji, i cili rekomandohet për personat që kanë gurë në veshka.