Ky manifestim do të mbahet për herë të parë në këtë komunë

Ky manifestim do të mbahet për herë të parë në këtë komunë

Republika e Shqipërisë është në vitin e katërt të organizimit të “Festës së Miqësisë”, duke përfshirë kështu 15 qytete.

Për Kosovën është hera e parë që mbahet ky manifestim do të bëhet në hapësira publike, në sheshin “Agim Ramadani” dhe sheshin “Idriz Seferi”, më 10,11 dhe 12 gusht.

Pjesmarrës do të jenë:

Dita e parë (10 gusht):  Mateus Frroku, Bujar Qamili dhe Vedat Ademi.

Dita e dytë (11 gusht):. Kachinari, Renis Gjoka dhe Offchestra.

Dita e tretë (12 gusht) : 3 Musketjerët, Aleksander Gjoka, Elton Deda dhe Redon Makashi./21Media