Jasharaj ka paralajmëruar se nuk do të lejojnë testimin e mësimdhënësve

Jasharaj ka paralajmëruar se nuk do të lejojnë testimin e mësimdhënësve

Viti i ri shkollor 2019/2020 pritet të filloj pa greva. Kështu deklaroi kryetari i Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë dhe Kulturë, Rrahman Jasharaj. Kryetari Jashari: Nuk ka elemente që flasin se në shtator mund të ketë greva./21Media