Në vitin 2030 myslimanët do të agjërojnë dy herë brenda një viti.

Sipas kalendarit hënor, Ramazani lëviz mbrapa afërsisht 10 ose 11 ditë çdo vit, transmeton rtv21.tv.

Agjerimi i Ramazanit pas 10 vitesh do të fillojë më 6 janar në vitin 2030 dhe tjetri në 26 dhjetor të po këtij viti.

Para se të gjithë të hyjmë në modalitetin e panikut, të dy Ramazanët do të jenë akoma në të njëjtën kohë larg njëri-tjetrit si çdo vit, që është 11 muaj. Është thjesht një rastësi që të dy do të ndodhin në vitin 2030. Lajm i mirë është se dhjetori dhe janari janë larg nga moti i nxehtë i verës./21Media