Shumë sheshe e rrugë me emra të personaliteteve amerikane

Shumë sheshe e rrugë me emra të personaliteteve amerikane

Kosova historikisht është dhe do të mbetet e lidhur me Shtetet e Bashkuara pavarësisht se kush do të qeverisë atje republikanet apo demokratët. Komuna e Vitisë konsiderohet si zone, me një pjesë të prezencës ushtarake amerikane, por edhe me shtatoret e ish diplomatit te ndjere amerikan Ricard Hollbrukut dhe te djalit te kandidatit për president Bajden.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media