Ekspozita ishte bashkëpunim i Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe British Cuncil

Ekspozita ishte bashkëpunim i Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe British Cuncil

Ekspozita “Burrneshat” e hapur në janar të vitit 2019 në Prishtinë, bashkëpunim mes Galerisë Kombëtare të Kosovës dhe British Cuncil tashmë mund të vizitohet edhe në mënyrë virtuale. Në këtë ekspozitë mund të shihni fotografi, piktura, instalacione e performanca të artisteve shqiptare dhe angleze.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI) /21Media