“Thank You For Your Service” është filmi i ri i cili flet për luftën në Irak, inspiruar nga ngjarje të vërteta

“Thank You For Your Service” është filmi i ri i cili flet për luftën në Irak, inspiruar nga ngjarje të vërteta

Thank You for Your Service është një film i cili do të vijë në fund të vitit 2017, një biografi e luftës e shkruar dhe drejtuar nga Jason Hall, bazuar në librin me të njëjtin emër nga David Finkel.

Filmi bën fjalë për stresin post traumatik, duke shfaqur gjërat që kalojnë ushtarët amerikanë pas kthimit mga lufta në Irak, shkruan rtv21.tv.

Në rolet kryesore paraqiten Miles Teller, Haley Bennet, Beulah Koale, Amy Schumer e të tjerë.

Filmi nuk do të shfaqet në kinema deri me datën 27 tetor të këtij viti, mirëpo pamjet e para mund t’i ndiqni qysh tani:

/21Media