Promovohen tre libra për kolonelin Ahmet Krasniqi

Promovohen tre libra për kolonelin Ahmet Krasniqi

Tre libra janë promovuar në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” për veprën dhe jetën e kolonelit Ahmet Krasniqi:  “Shtatëmbëdhjetë Shtatori (Ditar nga Burgu)” dhe “Shqiptarët në luftë kroate” si dhe romani “Vjeshta shqiptare” i Rifat Haxhiut./21Media