Nikoqiret shpresojnë që do të rimëkëmbet sektori i turizmit

Nikoqiret shpresojnë që do të rimëkëmbet sektori i turizmit

Qytetet bregdetare Vlora dhe Ulqini, tashmë i kanë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e sezonit turistik. Përkundër dëmeve që ka shkaktuar pandemia, premtojnë që do të këtë zbritje për të gjitha ata të cilët do t’i kalojë pushimet në këto vende, duke shpresuar që sa më shpejtë të rikthehen në normalitet.