Voziti 193 km/h në zonën 80 km/h, i merret patentë-shoferi për tre muaj

Policia ka bërë të ditur se një person është gjobitur me 300 euro si dhe i është marrë paten shoferi për tre muaj, pasi që në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 80 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 193 km/h.
”Policia e Kosovës vazhdon me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve ligjore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor”, thuhet në njofim./21Media
Back to top button