Një vrasje ka ndodhur pak minuta më parë në lagjen “Dardania” në Prishtinë.

Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes.

Raportohet se i vrari gjendet në veturën e kuqe.

RTV21 është në vendin e ngjarjes.

Portali rtv21.tv ka kontaktuar edhe me policinë dhe është në pritje të një përgjigje zyrtare.

RTV21 pas pak do të ju informojë për detaje të tjera/21Media