Gazetarët janë nga Evropa

Gazetarët janë nga Evropa

Në Republikën Qendrore të Afrikës, sulmues të paidentifikuar kanë vrarë tre gazetarë.

Sulmi është kryer në një pritë të ngritur, ku pas bllokimit të veturës së gazetarëve, u qëlluan me armë zjarri, njoftuan autoritete vendore.

Sipas mediave, dy gazetarët e vrarë janë rusë dhe një ukrainas.