Kollçaku: Padrejtësia tek punëtorët dhe pacientët ka mbërritur kulmin

Kollçaku: Padrejtësia tek punëtorët dhe pacientët ka mbërritur kulmin

Çdo premtim i ri elektoral i ministrave të Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Shëndetësisë duhet matuar me çka ata tashmë e kanë dështuar tha nënkryetarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Fatmire Mulhaxha Kollçaku. Duke folur për punëtorët e pacientët shtoi se qofshin këto ditët e fundit kur ata gjenden të braktisur nga shteti./21Media