Kurti: Do të kemi bashkëpunim pa pazare.-Osmani: Kemi diskutuar më shumë për parime, se sa për detaje

Kurti: Do të kemi bashkëpunim pa pazare.-Osmani: Kemi diskutuar më shumë për parime, se sa për detaje

Ndërkohë që KQZ-ja ende nuk ka shpallur rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve të 6 tetorit, dy partitë më të mëdha Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhje Demokratike e Kosovës janë pajtuar për fillimin e bisedimeve për krijimin koalicionit qeverisës. Hollësi nga takimi i parë Kurti-Mustafa-Osmani, pas zgjedhjeve, sjellë reporterja Donika Osmani./21Media