Abrashi: Nga takimi i djeshëm u pa se Hoti është i aftë vetëm të   flas serbishten

Abrashi: Nga takimi i djeshëm u pa se Hoti është i aftë vetëm të   flas serbishten

Takimi i djeshëm në Bruksel ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti dhe Presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiq, i pari në kuadër të dialogut pas më se 20 muajsh, ka marr tone kritike nga opozita.

Lëvizja Vetëvendosje tha se i pari i qeverisë ka shkuar në dialogu pa platformë. Sipas këtij subjekti opozitar, e vetmja gj që doli në pah nga ky takim i djeshëm, është fakti që Hoti e flet mirë serbishten.