Pacolli: Hapja totale ndikoi në shtimin e shumëfishtë të infektuarve dhe viktimave

Pacolli: Hapja totale ndikoi në shtimin e shumëfishtë të infektuarve dhe viktimave

Lëvizja Vetëvendosje adresoi kritika ndaj qeverisë Hoti edhe për menaxhimin e situatës me pandeminë Covid-19. Kërkoi  rihapjen e çerdheve për fëmijë