VV nuk i jep asnjë ministri më shumë LDK-së se sa që ka peshë politike

VV nuk i jep asnjë ministri më shumë LDK-së se sa që ka peshë politike

Megjithëse dje grupet punuese të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës u pajtuan për çështjet programore, dallimet pritet të lindin në ndarjen e pozitave politike qeverisëse.  Deklaratat nga zyrtarë të LDK-së se ndarja e ministrive nuk mund të jetë e barabartë, për nënkryetarin e VV-së Besnik Bislimi mund të ndalin procesin, pasi ata nuk do të japin asgjë më shumë se sa pesha  politike që kanë fituar në zgjedhjet e 6 tetorit./21Media