Bislimi: S’ka asnjë deputetë që është infektuar në tubimin e 12 qershorit,kurse Pakoja emergjente u stopua për mos dije dhe mungesë vullneti Lëvizja Vetëvendosje kritikoi Qeverinë Hoti për dështim në menaxhimin e situatës së pandemisë Covid-19. Ish ministri i financave, Besnik Bislimi, akuzoi Qeverinë se ka stopuar zbatimin e pakos emergjente fiskale në mungesë të dijenisë dhe vullnetit. Ai  iu kundërpërgjigj edhe akuzave se rritja e bilancit me Covid-19 ndërlidhet me tubimin e Vetëvendosjes më 12 qershor. Tha se infeksioni po shpërndahet në ambiente të mbyllura./21Media

Bislimi: S’ka asnjë deputetë që është infektuar në tubimin e 12 qershorit,kurse Pakoja emergjente u stopua për mos dije dhe mungesë vullneti
Lëvizja Vetëvendosje kritikoi Qeverinë Hoti për dështim në menaxhimin e situatës së pandemisë Covid-19. Ish ministri i financave, Besnik Bislimi, akuzoi Qeverinë se ka stopuar zbatimin e pakos emergjente fiskale në mungesë të dijenisë dhe vullnetit. Ai  iu kundërpërgjigj edhe akuzave se rritja e bilancit me Covid-19 ndërlidhet me tubimin e Vetëvendosjes më 12 qershor. Tha se infeksioni po shpërndahet në ambiente të mbyllura./21Media