VV: Korrupsioni i profilit të lartë

VV: Korrupsioni i profilit të lartë

Mos dënimi i asnjë zyrtari të lartë për korrupsion ka bërë që sistemi i drejtësisë në përgjithësi dhe në veçanti kryeprokurori Aleksandër Lumezi të akuzohet për mos efikasitet dhe shërbim ndaj politikës. Kështu është thënë në tryezën e Lëvizjes Vetëvendosje me temë korrupsionin e profilit të lartë./21Media