Nagavci: Serbia nuk e ka ndërpre fushatën kundër pavarësisë së Kosovës

Nagavci: Serbia nuk e ka ndërpre fushatën kundër pavarësisë së Kosovës

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media kritikoi qeverinë Hoti, e cila sipas kësaj partie politike tash e një muaj u votua me vota të kontestuara. VV-ja qeverinë Hoti vazhdon ta vlerësojë si jolegjitime dhe në shërbim të presidentit Hashim Thaçi./21Media