Kurteshi: Ministria ka qenë e interesuar vetëm të hap një tender më shumë

Kurteshi: Ministria ka qenë e interesuar vetëm të hap një tender më shumë

Lëvizja Vetëvendosje ka kritika të shumta ndaj formulimit të teksteve të reja shkollore, duke i renditur gjitha parregullsitë që sipas tyre kanë ndodhur. Për këtë arsye, kjo parti ka kërkuar që gjithë procesi të kthehet në pikën zero dhe të fillohet nga e para. Për të arritur këtë ata njoftuan se do të thërrasin dhe një seancë të jashtëzakonshme për të bërë presionin e duhur./21Media