Lëvizja Vetëvendosje ka thirrur në interpelancë ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj për mungesën e oksigjenit medicinal nëpër institucionet publike shëndetësore Qendrore dhe Regjionale.

“Mungesa e oksigjenit medicinal nëpër institucionet publike shëndetësore Qendrore dhe Regjionale si dhe furnizimi me oksigjen nga kompani të palicencuara e kanë shtruar urgjencën e interpelancës me Armend Zemajn, ku edhe duhet të jap llogari në Kuvend para qytetarëve të Republikës”, thuhet në shkrimin e VV-së në Facebook.

Interpelanca për ministrin Zemaj është thirrur në emër të Grupit Parlamentar të Vetëvendosje nga deputeti Fitim Uka.

Interpelancë me z. Zemaj për oksigjenin nga kompani të palicencuara

Mungesa e oksigjenit medicinal nëpër…

Posted by Lëvizja VETËVENDOSJE! on Monday, 7 December 2020