Lajme të hidhura për Milot Rashicën dhe Werder Bremenin. Sulmuesit iu desh të ndërpresë stërvitjen herët në mëngjes të martën për shkak të një dëmtimi në kofshë.

Një ekzaminim me MRI nga mjeku i ekipit Dr. Daniel Hellermann rezultoi në një dëmtim të tendinit në kofshën e tij të majtë që do të rezultojë në një periudhë të gjatë joproduktive.

Ka frikë se Milot Rashica nuk do të jetë në dispozicion të bardhezinjve deri në fund të janarit.

“Më vjen shumë keq për Milotin, sepse ai ishte me të vërtetë i aftë përsëri pas lëndimit të tij të fundit dhe kurba e formës së tij po shfaqej qartë përsëri. Është turp që do të na mungojë për një kohë të gjatë me cilësitë e tij, ”tha trajneri Florian Kohfeldt.