Deri më 12 dhjetor mund të humbni gjithçka

Deri më 12 dhjetor mund të humbni gjithçka

Aplikacioni WhatsApp, i cili ka mbi 1.5 miliardë përdorues në muaj, punon me shumë të dhëna në formë mesazhi, imazhe, video dhe audio, andaj është duke punuar me Google për të ofruar rezerva.

Lajm i mirë është se Google ka rënë dakord të lejojë përdoruesit e WhatsApp që të mbështesin llogaritë e tyre pa pasur nevojë t’i tërheqin ato nga hapësira 15 GB e lirë.

Ndërsa,  lajm i keq është se kjo valë e re e backup-it mund të vras të dhënat më të vjetra. Nëse nuk bëni një kopje rezervë deri më 12 dhjetor, mund të humbni gjithçka.

Marrëveshja e re midis WhatsApp dhe Google do të thotë që të gjitha mesazhet, imazhet, videot dhe regjistrimet audio do të jenë të sigurta pa pasur nevojë të shpenzojnë hapësirë në Google Drive.