Konkurrentët e saj janë Nissan Juke dhe Peugeot 2008

Konkurrentët e saj janë Nissan Juke dhe Peugeot 2008

Pavarësisht situatës jo stabile të industrisë automobilistike në Brazil, Wolswageni gjerman ka besim në këtë pjesë të botës.

Me këtë, gjiganti nga Wolfsburg konfirmoi se   T Cross-i  do të prodhohet në fabrikën në Sao Jose dos Pinjais.

WV do të hyjë me rreth 600 milionë dollarë në këtë fabrikë që është vetëm një pjesë  e planifikimeve prej 2.1 miliardë dollar të investimeve në Brazil deri në vitin 2020.

VW T-Cross është bazuar në platformën e njëjtë  si Polo e vërtetë. Konkurrentët e saj janë Nissan Juke dhe Peugeot 2008. Shitjet priten të fillojnë në  fund të vitit.