Kafshë që ju habisin me madhësinë e tyre

Kafshë që ju habisin me madhësinë e tyre

Të gjithë e dimë se kafshët mund të jenë të mëdha apo të vogla dhe nuk na befasojmë kur shohim një lopë që është më e madhe se le të themi një qen.

Por, çfarë do të ndiheshit nëse do të shihnit një bletë me madhësi të një palme, një kandil deti me madhësi njerëzore ose një lepur që është më i madh se një qen mesatar?

Gjithmonë në këtë botë do të ketë diçka për të na befasuar dhe takimi i ndonjë prej këtyre gjigantëve me siguri do të ju bëjnë të mendoni për vizionin tuaj!

Disa kafshë dhe insekte jashtëzakonisht të mëdha ju bëjnë të bërtisni ‘Wow!’./21Media